Wat wij u te bieden hebben:
/ Wat we nog meer te bieden hebben…

Happy & zo biedt professionele begeleiding aan zowel individuen als teams binnen bedrijven en organisaties. Het team van Happy & zo bestaat uit
ervaren professionele begeleiders, gericht op kwaliteit en effectiviteit. De begeleiding kan in diverse vormen worden aangeboden: teamcoaching, individuele coaching en workshops-op-maat.

 

Workshops-opmaatnadere_informatie

Workshops-op-maat voor organisaties

Voor wie:
Organisaties die behoefte hebben aan workshops of trainingen voor medewerkers op het gebied van verzuim- en burnout preventie, het vergroten van effectiviteit en productiviteit van medewerkers en het ontwikkelen van organisatiecultuur.

Wat de mogelijkheden zijn:
De trainers van Happy&zo hebben jarenlange ervaring in het effectief begeleiden van groepen professionals. Aan de hand van de doelstelling van een opdrachtgever / organisatie wordt een workshop-op-maat ontwikkeld. Hierbij wordt de input tijdens een of meerdere oriëntatie gesprekken verzameld, om vervolgens geanalyseerd te worden en in een workshop programma te worden uitgewerkt.

De mensen van Happy & zijn gespecialiseerd in de volgende aandachtsgebieden:

Reductie ziekteverzuim
• Preventie burn-out
• Reintegratie na ziekte en / of burn-out
• Conflictbegeleiding
• Verbeteren communicatie
• Teambuilding
• Individuele coaching en counselling
• Supervisie van afdelingen en / of management

Kwaliteitscontrole en het waarborgen van het effect binnen de organisatie vinden plaats door middel van (tussentijdse) evaluaties en effectmetingen.

Kosten:
Een offerte wordt tijdens de oriëntatie- en analysefase uitgewerkt met een transparant overzicht van de kosten.

Trainer(s) van de workshop:

nicole-van-dorstenerik-ivo-homan